Shakti Bliss & Power weekend

Het is sister tijd!

 Een verwenweekend, een superkrachtige vrouwenpower boost weekend, 100% SHAKTI time!

  • Dans met de mannelijke en vrouwelijke energie in jou.
  • Flirt met de yin en de yang, de schaduw en het licht.
  • Speel met moeder aarde en haar 4 elementen. Zing met de oervrouw in jou.
  • Wieg met je innerlijke kind.
  • Beweeg met je natuurlijke levensstroom.
  • Voed je inspiratie, verbeelding en creatiekracht.
  • Vier je vrouw zijn.

Sluit vriendschap met je emoties, seksualiteit, natuurlijke cycli en je sensualiteit

Soms gericht en direct en soms speels en indirect geven we onze vrouwelijkheid de ruimte om te ontspannen en zich te openbaren, steeds meer bewegend naar ons authentieke zelf, steeds meer vrij en onbegrensd.

In onze yoni en baarmoeder slaan wij emoties op, herinneringen, onbewuste conditioneringen en overtuigingen rondom seksualiteit en vrouwzijn van onszelf en anderen of uit de omgeving, die ons belemmeren om ons vol vrouw te voelen.

We creëren een veilige ruimte waarin je mag landen in je bekkengebied en je vrouwelijkheid en waar je meer liefde voor je lichaam mag voelen. Je krijgt inzicht in je overtuigingen die je weerhouden je natuurlijke stroom te volgen en tevreden met jezelf te zijn.

Voel jij dat je meer je hart wil volgen in plaats van je hoofd je leven en keuzes te laten bepalen? Durf jij je hart te openen voor jezelf en naar anderen? Zit er hartezeer wat je tegenhoudt je opnieuw te openen voor je geliefden? Hoe kunnen we onze kwetsbare hart beter blootleggen, onderzoeken, troosten en voeden dan in een liefdevolle omgeving met gelijkgestemde sisters! Samen doen we dit veel beter en sneller. Met overgave en vertrouwen, onze krachten gebundeld, die ons laten uitstijgen tot ver boven onszelf.

Wat betekent het om een vrouw te zijn? Dat is een mooi zelfonderzoek om van dichtbij te bekijken, zodat Grootsheid er doorheen kan schijnen.

Weet dat deze groei niet alleen voor jezelf is, maar ook voor de generaties voor en na ons, voor alle mannen en vrouwen op deze wereld, voor alle levende wezens, voor de aarde als geheel.

Praktisch

Aanmelden en programma:
Ga naar de site van sadhaka.nl voor het volledige programma en om je in te schrijven

Data:
3 – 6 juni 2022

Prijzen:
- 1 pers. kamer met eigen wastafel en gedeeld sanitair € 495,- p.p. all-in
- Prijs per persoon op basis van 2 persoons kamers € 395,- p.p. all-in

Locatie:
Meeuwenveen Accommodaties
Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte